VAAGS molenwerken
rondleiding
projecten
Houtzagerij AGNETA
rondleiding
producten
projecten
windmolen
VAAGS molentechniek
rondleiding
producten
projecten
roedenlijst
 
 
Houtzagerij AGNETA
Borculoseweg 36
7261 BK Ruurlo NL
tel:
fax:
e-mail:
+31 (0)573 45 12 53
+31 (0)573 45 41 71
agneta@vaags.nl
Houtzagerij AGNETA is dé specialist in op maat gezaagd tuinhout. Voor de handige doe-het-zelver zagen wij hout in elk gewenst formaat en in elke hoeveelheid. Hierdoor koopt u nooit teveel en bent u altijd voordelig uit. Bovendien koopt u direct aan de zagerij en betaalt u dus niet voor de tussenhandel. Overigens is er op de zagerij tuinhout in diverse afmetingen op voorraad zodat u direct aan de slag kunt.
 
 
Zoals u ziet hebben we talloze voorbeelden en ideeën om u een eind op weg te helpen; van tuinbank tot schutting en van pergola tot tuinhek. Natuurlijk denken onze vakmensen met u mee om uw plannen te realiseren. Hout voor uw tuin of erf is behalve functioneel ook decoratief.
 

 
Om uw authentieke bouwwerk helemaal af te maken, leveren wij ambachtelijk smeedwerk. Hierbij moet u denken aan schanieren, bouten en deurkrukken. Dit smeedwerk wordt vervaardigd door het constructiebedrijf VAAGS molentechniek dat, net als de houtzagerij, deel uit maakt van VAAGS ambachtelijke bedrijvengroep.
 
 

De echte tuinfanaat maakt zijn tuin natuurlijk helemaal af met de juiste tuinaccessoires. Mensen met een neus voor design kunnen bij ons terrecht voor unieke tuinobjecten, uitgevoerd in metaal en vervolgens stijlvol verzinkt. Hier ziet u enkele mogelijke vormen maar elk ontwerp is bespreekbaar. Deze metalen objecten worden geleverd door het constructiebedrijf VAAGS molentechniek.

Vorige pagina
 
Postadres:   Dinxperlosestraatweg 58 - 7122 AH Aalten NL - tel: +31 (0)543 47 33 59 - fax: +31 (0)543 47 76 31